This post is also available in:
English
Español
Welkom op mijn blog! Het heeft door deze gekke tijden en door mijn eigen drukke leventje even geduurd, maar mijn website is eindelijk online! Wat kun je hier eigenlijk van mij gaan verwachten?
Recepten vol met energie en groenten. Leuke feitjes over eten. Tips over hoe om te gaan met je koelkast. Informatie over wat eten doet met je lichaam. Want daarvan hebben we we er maar één toch? En niet te vergeten informatie over wat je kunt doen tegen food waste en hoe je nee kunt zeggen tegen plastic waste.
Achter de schermen ben ik al weken allemaal recepten en blogs aan het bedenken en schrijven. Deze ga ik nu één voor één online gooien, zodat je niet gelijk een overload aan informatie krijgt. Ik heb meer dan genoeg inspiratie die ik graag met jullie wil delen.
Dit is natuurlijk mijn website, en ook al staat eten centraal, zijn er ook wel dingen die je over mij moet weten. In latere posts zal ik meer over mijn leven vertellen, maar ik wil alvast wat dingen vertellen zodat je een beetje een beeld hebt van wie er nu achter deze website zit.
- Ik ben Tatiana, geboren in 1989 in het zuiden van Frankrijk en van klein af aan gek op koken. Ik ben gek op groenten, zeker sinds ik in Spanje ben gaan wonen.
- Ik ben mijn eerste kookboek aan het schrijven en ondertussen heb ik een eigen bedrijf als personal assistant en designer. Busy bee!
- Ik ben in Grasse in Frankrijk geboren. Daar ben ik tot mijn 12de opgegroeid, en daarna ben ik naar Nederland verhuisd. In Nederland heb ik twintig jaar gewoond, en ik heb er mijn man ontmoet. Nu wonen we samen in Murcia, de stad waar hij vandaan komt en zijn we gesettled op ons plekje naast de bergen. Oh, en mijn vader hebben we maar ook erbij gehaald.
- Mijn droom is een eigen kleine boerderij en van het land leven. En een huis ernaast hebben, en dat zelf te gaan opknappen. Te gek toch?
- Mijn hobby’s zijn fietsen (wat nu een beetje moeilijk gaat in deze rare tijden), Netflixen (wat na een tijdje helaas wat saai wordt), koken met mijn papa, en knuffelen met mijn hondje.
- Nieuwe dingen ontdekken, gezonder gaan leven, luisteren naar mijn lichaam en experimenteren zijn mijn passies.
- Twee dingen waar ik in geloof zijn No food waste en No plastic waste. We moeten zorgvuldig omgaan de aarde die we gekregen hebben, en dat begint voor een groot deel in de keuken.
- Mijn favoriete soorten gerechten zijn soepen en salades. Veel mensen vragen wat mijn favoriete toetje is, maar dat vind ik moeilijk te zeggen. Er zijn er zoveel waar ik van houd.
- Anthony Bourdain is mijn favoriete kok en voorbeeld, forever en altijd.
Ik neem je door mijn posts op deze website graag mee op een rit vol met weetjes, ditjes en datjes, en lekkere simpele en makkelijk recepten. Maar we gaan ook op ontdekkingsreis door mijn keuken, waardoor je erachter kom hoe ik over allerlei dingen denk en waarom ik de dingen doe die ik doe.
En weet je ook echt waar ik veel van houd? Recepten bespreken, delen en ook ontvangen. Ik ontvang graag feedback over mijn eigen recepten, maar ik krijg net zo graag nieuwe recepten van anderen die ik dan weer kan uitproberen. En zelfs al heb je geen hele recepten om met me te delen, alle input is welkom. Zijn er dingen waarvan je denkt dat ik er (vaker) over zou moeten schrijven? Dan mag je me dat zeker vertellen.
Je zult merken dat ik graag kook en ook energievolle dame ben.
Nou, zullen we dan maar aan de slag gaan? Pas op, het word een wilde rit!